Celebrează luna iubirii


Când ai spus ultima dată „te iubesc”?

Spune „te iubesc” cu Vizualist.

Timpul petrecut în doi este mai mult decât prezența fizică. Timpul petrecut în doi necesită îndreptarea atenției tale asupra persoanei dragi ție, iar noi am pregătit o experiență de livrare parfumată și senzuală, modele & produse noi, prin care viața în doi pare mai simplă și mai frumoasă.

Iată, câteva idei creative pentru a celebra dragostea pe care o porți în fiecare zi în sufletul tău față de oamenii dragi din viața ta:

1. Pregătește cina ideală, indiferent că îți place homemade sau preferi să comanzi de pe Uber Eats, atmosfera și persoana iubită sunt ingredientele esențiale de V-day.

2. Răsfața-te cu texturi pufoase și noi. Cine nu adoră un pat stilish & cozy în care să te relaxezi alături de jumătatea ta?

TRICK: Adaugă câteva lumânări parfumate, un body din dantelă și un mic dejun în vârful patului. :)

3. Dansează! Lăsați-vă purtați de pași pe note muzicale, ca și cum nimeni nu v-ar privi, ca și cum Universul este al vostru. If you want to go fast go alone, if you want to go far go together.

4. Când ți-ai spus ultima dată că te iubesti? Spune-ți „te iubesc” cu Vizualist. 💖 Vizualist devine parte din stilul de viață al oamenilor care îndrăgesc să petreacă timpul în spaţii decorate cu frumos, deci cu artă de calitate, printre materiale premium și confortabile, culoare și cuvinte, simboluri, care toate, împreună transmit pozitivism, creativitate, inspirație, relaxare, FERICIRE.

The best thing to hold onto in life is each other.

And a pillow.

5. Cadouri făcute să vă facă mai fericiți, chiar și atunci când mergeți la cumpărături. Am creat traistele de umăr Vizualist pentru el & ea, din bumbac gros și catifea fină. Dacă ești acel gen de persoană care căra jumătate din obiectele personale pretutindeni, atunci produsul nostru este exact ceea ce ai nevoie.

PS: sunt reduse toate modelele din noua colecție în luna iubirii.

6. Fii autentic. Oferă un cadou personalizat. Tablouri, perne, traiste, traverse pentru masă și o fotografie care vă este dragă. Scrie-ne pe office@vizualist.ro și îți oferim consultață gratuit pentru a crea cadoul perfect.

7. Creează un spațiu plin de iubire & de armonie. Dacă îți renovezi casa, vino cu jumătatea ta la atelierul nostru și solicită o propunere de amenajare. Oferim discount produselor selectate pentru decorarea căminului tău și asistență în implementare.

Vizualist livrează fericire. Arată-ți dragostea prin produse premium, elemente cheie în crearea unui stil de viață mai fericit.