Lumina. Emoția. Jocul.

Emoția este cea care ne definește și ne face umani. Ea împreună cu empatia sunt două puteri pe care cei ce aleg să trăiască o viață cu sens le pricep, le practică și le aplică în fiecare zi. Designul înseamnă cultivarea și integrarea emoțiilor, empatizând cu mediul, materialele, formele & ființele care te înconjoară, pentru ca interiorul creat să reflecte ceea ce te face fericit.

Daca ar trebui să alegi 10 obiecte preferate, ce vei alege? Telefonul mobil, agenda, vesela bunicii, colecția de timbre sau parfumul? Tot ce te înconjoară transmite o emoție, iar modul în care te atașezi va fi surprinzător dacă stai să meditezi puțin asupra acestui subiect.

Lumină, întuneric. Oximoron.

Umbră & penumbră. Acele dimineți de toamnă în care printre draperii intră în dormitor o rază de soare sau la apus cand jocul umbrelor obiectelor interioare parcă prind viață. Îți lași timp să observi spațiul din jurul tău? Trăiești într-o casă cu ferestre mari, cu arcade și un balcon cochet?

Vizualist promovează un stil de viață trăit prin simplitate & observație. Ne place să definim personalități prin obiectele noastre de design și mai ales prin motto-ul: vizualizează, atinge, simte. Descoperă fericirea în lucrurile mărunte și cultiv-o eliminând stereotipurile, excesele & minimizând consumul.

Prin acest articol mi-am dorit să subliniez faptul că nu doar obiectele dintr-o încăpere dau sens amenajărilor, dar mai ales lumina care și ea, îți influențează starea de bine.

¥ Stay close to me ✨🤍,

Irina

Leave a comment

Name .
.
Message .

Please note, comments must be approved before they are published